Home
레포트 트레이드
전공서적 본문검색
캠퍼스톡
AI 자소서
채용공고
로그인
1:1문의
전체
레포트
PPT 템플릿
정리노트
족보
논문
자기소개서
기타
자료등록
장바구니
관리
카테고리
전체
>
전체
시판어묵의 식품학적 품질과 저장안정성
소개글
Publish: Korean Journal of Fisheries and Aquatic Sciences Volume 47, Issue3, p211~219, 30 June 2014
태그
Fried kamaboko
Protein quality
Textural property
Fat oxidation
Vacuum packaging
Shelf-life
저작시기
2014-06월
등록일
2016-08-15
파일형식
pdf
페이지
9페이지
가격
0원
다운로드
장바구니
관심자료
최근 본 자료
추천 연관자료
Investigations of Ferroelectric Polarization Switching in Potassium Nitrate Composite Films
복숭아 재배기간 중 살균제 Fenarimol과 살충제 Flufenoxuron의 생산단계 잔류허용기준 설정
VISUALIZATION OF INTERNAL DEFECTS IN PLATE-TYPE NUCLEAR FUEL BY USING NONCONTACT OPTICAL INTERFEROME
ASSESSMENT OF CONDENSATION HEAT TRANSFER MODEL TO EVALUATE PERFORMANCE OF THE PASSIVE AUXILIARY FEED
South Korea’s Failure to Implement _Defense Reform 2020